Profil


Név: Umi
Valódi név: Alexa
Szülinap: április 19
Csillagjegy: Kos 
about:
全部私の夢のかけら~!♥ たった一つ変わらないもの、ずっと描いてた夢。♪
私は青空を見れのが好きだ。☆

TAGS

álom (24) anglia (5) arashi (3) bakaságok (10) bambuszliget (1) bnf (1) boa (8) christmas (3) cirkusz (1) con (3) dalszöveg (16) dorama (15) eladó (1) emi (4) fanfic (17) horoszkóp (3) hullócsillag (2) idézetek (2) inu (4) jin (1) kattun (7) kirándulás (1) koki (1) kumi (3) leila (13) miura (1) mozi (4) német (6) news (5) nyár (1) ősz (1) párizs (1) sellő (1) sennyo (12) sho (2) szülinap (11) tanabata (1) tánc (1) tél (1) toma (5) tüzijáték (2) umi (10) utazás (4) videók (11) yamapi (27) yukata (2) Összes

お客さんたち

free counters

Sho to Gaburiera ! !

2009.07.06. 15:01 - Umi

Címkék: sho

Hát minna... Most... most jelenleg még kómában vagyok xD Etto... Gondolom mindenki hallott már arról, hogy Sakurai Sho első szerelme egy magyar lány volt! Aki még nem, az döbbenjen csak le, és olvasson!! xD Nos én már tudtam egy ideje. De még csak most akadtam rá vééééégre, hosszas keresgetés után arra a talk-show-ra, amiben Sho beszél erről. És ebből a műsorból tudták meg az Arashi, illetve Sho fanok, hogy bizony Sho első szerelme egy magyar lány volt! Ezek után, hogy ezt megnéztem, mostmár én is teljes mértékben elhiszem!!! Még ilyen kawaii videót~ Csak az volt a kár, hogy a műsor végén beszélt róla, és sokat kellett rá várnom, már azt hittem nem is jó videót töltöttem le. De végül a várakozás meghozta gyümölcsét :D Szóval akkor elmesélem mi volt:

A műsor neve Domoto Kyoudai (Domoto Fivérek). 2001, októberi felvétel. Már az elején megjegyzem: itt Sho 19 éves. Tehát...
Egy kedvenc zenét kellett megjelölnie. Sho az Informer - Snow című számot választotta. Megkérdezte az egyik fivér (ketten vezetik a műsort), hogy miért pont ez a szám? Sho erre azt felelte, hogy ezt a számot sokszor hallgata, amikor 13 éves volt, mert ekkor szerelmes volt egy lányba. A műsorvezetőket érdekelte, hogy vajon Sho kibe volt ilyen szerelmes. Sho azt mondta, ez egy páratlan egyedi eset *-* (ezért is nem feledi soha) És akkor Sho: "Egy magyar lány volt." Ahogy kimondta azt, hogy 'magyar', hát megzabálom... "hangariino". Ez a 'magyar' szó. A Hangarii pedig Magyarország. Na igen, többen megdöbbentek a nézőtéren, gondolom nem hitték volna, hogy nem japán lányról van szó. A műsorvezető meg egy: "Oh!" Neki is teccett a dolog xD Sho elkezdett mesélni. Hogy akkor magyarok érkeztek az iskolájába. (mázlisták!!) És ekkor mondta, hogy: "Csak megpillantottam őt, és azt gondoltam: Wow, de édes!" Itt meg a "kawaii" szótól feküdtem ki. Ez után megdöbbentem. Azt mondta, az egész nyarát azzal töltötte, hogy Magyarország kultúráját tanulta. KAWAIIIIIII~~~ Az érkezett magyarok show-kat is adtak elő a japánoknak akkor, Sho ezeket is mind látta. Nagyon érdekelte az a kis csaj, ne~ Oo
Akkor megkérdezte a műsorvezető, hogy "Akkor randiztál ezzel a lánnyal?" Erre Sho: "Iia, muri desu yo." kawaii~ xD Szóval nem. Utána megkérdezte, hogy "beszéltél vele?" Ekkor már látszott Shon, hogy kicsit zavarban van xD Nem beszéltek, mert Sho azt mondta: "Nem értettük egymás nyelvét." Hát ez nyilvánvaló. És akkor a lényeg. xD Megkérdezte tőle a műsorvezető, hogy: "És emlékszel még ennek a lánynak a nevére?"
Mondta Sho: "Emlékszem." (Már totál zavarban van!) És aszondja: Karako Gabriella. Persze japános kiejtéssel, de amikor ezt kimondta *.* "Gaburiera" Itt már csak vigyorgott össze-vissza, meg vakarászta az állát, láccott rajta,a hogy zavarban van. Még 6 év elteltével is zavarbajön, ha ezt felhozzák, nem semmi mi?? Figyeljétek, ahogy a kamerába is néz. Nekem is eszembe jutott volna, hogy mi van ha ezt most ő is látja?? A műsorvezető meg felpattan, hogy: "Eeeh, Gaburiera?? Milyen szép név!"  xD Kérdezték, hogy többet nem találkoztál vele? Mondta Sho, hogy nem. Aztán a másik műsorvezető meg: "Vajon nézi ezt most, Gabriella?" xDD Utána meg: "A jövőhét vendége, Gabriella?" XD Shot ennél jobban már nem lehetett zavarba hozni. De nem jelentkezett Gabriella, szóval valószínűleg nem is látta, és már nem is emlékszik, hogy volt egy Sakurai Sho nevű tökmag, akinek nagyon tetszett.
Ez az egész dolog most felelevenítette bennem, hogy szeretjük Shot is <3 kis tündérbogár ne~ ah rég lávoltam, de most bepótolom.
Szóval magyar lány... lenne esély. chansu~ :D Szóval 6 év után is, hogy emlékszik, de édi. Habár nem csodálom, ha egy egész nyara ment el Magyarország tanulmányozására. xD Akkor mostmár mindent tudsz, csak éppen magyarul nem, nem gond, kommunikálunk japánul *.* Egyszerűen nagyon aranyos ez a sztori :) Muszály volt leírnom, mert már ezt a jelenetet halálra tekergettem. xD
Nem véletlen szeretik a japánok Hangariit ;D A legszebb nők a Földön azt hallottam, itt vannak XD Hát csak ennyit akartam. Ez mindeképpen egy pozitív dolog, ez a történet. Ez a srác nem tudja mennyi másik magyar lány van odáig érte!!! Pedig ha tudná.......! Minden esetre egy csajnak lenne esélye nála, akit szintén Gabriellának hívnak ;)
Ja ne~
*megy még párszor megnézni a vidit*

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Leila-san (törölt) · http://leila-san.blog.hu 2009.07.07. 21:44:23

És épp egy Gabriella hívta fel rá a figyelmed! ;-) Nagyon cuki Sho és szeretjük is...naagyon,ne~
Most már a drága úgy tudom tud angolul is. :D
Remélem azért még felismerné a magyar zászlót. Biztos soha nem felejti el az első szerelme arcát és nevét ez olyan unikum,annyira romantikus és szép sztori még ha viszonzatlan is volt a dolog,mert nagy valószínűséggel az volt.
Szóval lenne esélye egy Gabriellának? Remélem nem sok Gabriella ismerősöd van...csak én! x"DDD
De mekkora naagy lenne már ha egy magyar lány lenne az élete párja! *álmodozik*

Umi · http://happy-chan.blog.hu/ 2009.07.07. 22:02:03

Igen, te is Gabriella vagy és igen, te vagy az egyetlen ismerősöm, akinek ez a neve XD Szóval rád céloztam baka ;D
Hát elég unikum dolog ez tényleg.
Valóban nagy lenne, ha ezek után tényleg egy magyar lány lenne élete végéig a szerelme, ahogy az első is volt :D

Nima 2009.07.12. 12:28:38

Úristen! Ez nem semmi! Tuti megkeresem ezt az interjút!!!!!!!!!!!!!!!!! Na tessék, legalább ő biztosan tudja, hogy a magyarokat eszik-e vagy isszák :-)

Nima 2009.07.12. 12:29:10

Csak az a Karako vajon mi lehet?

Nima 2009.07.12. 12:55:08

Le is szedtem. Mekkora hülye vagyok! Tuti, hogy láttam ennek az interjúnak az elejét. Most vagy végignéztem és tényleg n hülye vagyok hogy nem emlékeztem a magyar lányra, vagy csak az elejét láttam, és azért vagyok hülye mert nem néztem végig...

Umi · http://happy-chan.blog.hu/ 2009.07.12. 13:38:08

Örülök xD Karako a vezeték neve XD
Igen, először én is azt hittem rossz videó, mert a végén van, de ezt írtam :)
egyszerűen ez a sztori *.* meg Sho~~


süti beállítások módosítása