Profil


Név: Umi
Valódi név: Alexa
Szülinap: április 19
Csillagjegy: Kos 
about:
全部私の夢のかけら~!♥ たった一つ変わらないもの、ずっと描いてた夢。♪
私は青空を見れのが好きだ。☆

TAGS

álom (24) anglia (5) arashi (3) bakaságok (10) bambuszliget (1) bnf (1) boa (8) christmas (3) cirkusz (1) con (3) dalszöveg (16) dorama (15) eladó (1) emi (4) fanfic (17) horoszkóp (3) hullócsillag (2) idézetek (2) inu (4) jin (1) kattun (7) kirándulás (1) koki (1) kumi (3) leila (13) miura (1) mozi (4) német (6) news (5) nyár (1) ősz (1) párizs (1) sellő (1) sennyo (12) sho (2) szülinap (11) tanabata (1) tánc (1) tél (1) toma (5) tüzijáték (2) umi (10) utazás (4) videók (11) yamapi (27) yukata (2) Összes

お客さんたち

free counters

Hullócsillag, csodálatos hullócsillag...

2009.08.13. 14:53 - Umi

Címkék: hullócsillag

Tegnap délelőtt jutott eszembe, hogy idén augusztusban lesz csillaghullás. Még jó, hogy eszembe jutott!! Rákerestem neten, és pont akkor kerestem rá, mikor már tartott! Tegnap előtt kedden hajnalban kezdődött el, tegnap este pedig már néztem! Még ma este sem késő kémlelni az égboltot :) Sőt, a hírek szerint egész héten, ugyanis a meteorraj egész héten a Föld körül lesz még, és főleg a hajnali órákban érdemes figyelni. Szóval... napközben teljesen rá voltam kattanva a témára. Alig vártam az estét. Amint feljött Leila, neki is szóltam. De előtte kicsit el voltam keseredve, mert elég felhős volt az ég... Na mondom, nem látunk majd semmit. Előtte még futni voltam anyával, mert mostmár tényleg muszály lesz diétázni. ^^" Remélem 29-ig lesz látható változás :) De 10 fele kitisztult az ég, ahogy állították. Olyan 3/4-ed 10 fele mehettünk ki azt hiszem. Kiültem a teraszra először. Már a puszta csillagos ég látványa is csodálatos volt... Alig ültem ott két percet, már láttam egy kissebb hullócsillagot! Nagyon megörültem. Aztán jött két nagyobb is! Istenem hogy azok milyen szépek... Később tesóm és anya is kijöttek kicsit. Ők is láttak párat. Adri először unta, mert nem vett észre egyet se, de végül látott ő is vagy ötöt. Mindahányszor láttam egy csillagot, kívántam. Egy párszor igen :) Nem mostanában láttam hullócsillagot, pár éve... Ezért nagyon megörültem most. Éjfél fele jöttem be. Előtte még bejöttem egy percre, hogy megnézzem mi a helyzet Leilánál, de visszamentem még utána egy fél órára kb... És milyen jól tettem!!! Életem legnagyobb, azaz legközelebbi hullócsillagát láttam! Hogy az mekkora volt, és milyen hosszú meg fényes! Elképesztően szép volt! Amit valaha láttam legszebb... Eme meteorraj neve Perseida volt. Azt olvastam, hogy ők minden évben visszatérő jelenség, és ők okozzák az év leglátványosabb, augusztusi csillaghullását. Milyen igaz. Szép este volt... Merengtem, ahogy az eget bámultam... Remélem jövő augusztusban is megtisztelnek minket, hogy erre jönnek a meteorok :) Milyen szép is lenne azt valakivel együtt nézni... A csillagokról ennyit. Mikor bejöttem, rá nemsokkal feküdtem is. Reggel 7-kor keltem ma, vezetni voltam. Most egy másik nő tanulót is hozott az oktatóm, rendes, megkönnyebbültem, hogy ő is ott tart mint én még kb. xD Aztán hazaértem 11 fele, és lefeküdtem kicsit, mert felkelni is fárasztó volt. De nem aludtam sokat, másfél órát kb. Ettem pár kanál kefírt, két szelet rozsos kenyérrel... Az ilyen mini. Hogy útálom a kefírt >.< De legalább elveszi az étvágyam... Rágondolok is nem vok éhes... Fujj, nem szeretem... Most pedig majd megyek és kitakarítom a kutyám helyét, megetetem, stb. Utána torna, meg ami kell... Ja ne~

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Leila-san (törölt) · http://leila-san.blog.hu 2009.08.13. 15:06:59

Ehh...mondtam én múltkor mikor kefirt vettem hogy már csak a gondolatától hogy innom kell belőle elment az étvágyam is! xD Azóta se vettem és nem is fogok!
Nagyon szépek voltak a csillagok és hátha legközelebb mind ketten azzal nézzük akivel szeretnénk!!! *_*
Ehhh....ilyen keveset eszel,estére tök éhes leszel ám! Én rizst ettem meg csirkehúsit! Legalább estére nem leszek annyira éhes,mint tegnap.... >.

Umi · http://happy-chan.blog.hu/ 2009.08.13. 15:22:57

felfordul a gyomrom ha beleszagolok vagy megkóstolom. jó lesz az, ha éhes leszek majd xD
én meg egy nagyobb kupával vettem XD mire az elfogy.. xD főleg kiskanalanként XD hacsak meg nem romlik XDD
most kajáltam délbe :)
ma is kimehetünk, hai mért ne?! :D


süti beállítások módosítása