Profil


Név: Umi
Valódi név: Alexa
Szülinap: április 19
Csillagjegy: Kos 
about:
全部私の夢のかけら~!♥ たった一つ変わらないもの、ずっと描いてた夢。♪
私は青空を見れのが好きだ。☆

TAGS

álom (24) anglia (5) arashi (3) bakaságok (10) bambuszliget (1) bnf (1) boa (8) christmas (3) cirkusz (1) con (3) dalszöveg (16) dorama (15) eladó (1) emi (4) fanfic (17) horoszkóp (3) hullócsillag (2) idézetek (2) inu (4) jin (1) kattun (7) kirándulás (1) koki (1) kumi (3) leila (13) miura (1) mozi (4) német (6) news (5) nyár (1) ősz (1) párizs (1) sellő (1) sennyo (12) sho (2) szülinap (11) tanabata (1) tánc (1) tél (1) toma (5) tüzijáték (2) umi (10) utazás (4) videók (11) yamapi (27) yukata (2) Összes

お客さんたち

free counters

Horoszkópolás

2010.02.27. 18:14 - Umi

Címkék: horoszkóp

Régen asztrológiáztam, így aztán időszerű volt utána nézelődni. 2010-es éves horoszkópokat találtam egy ismim blogján, és gondoltam a sajátomat bemásolom ide, mivel egészen jó, és bízom benne, hogy így is lesz...

Én Kos vagyok.
Tehát 2010, általános horoszkóp, Kos:


Kos az állatöv első jegye, korlátlan energiával, lelkesedéssel rendelkezik, mérhetetlen a kalandvágya. A bátorság magától értetődő minden Kos számára. Nem csoda, hogy ez a legizgalmasabb és legerősebb jegy az  összes többi között. Minden Kost felruháztak olyan csodálatos tulajdonságokkal, mint bizalom, határozottság, akaraterő és elhivatottság. 2010 sok mindent tartogat számára, sikeres és izgalmas év áll előtte. Az elkövetkezendő új évben rengeteg jó eredményt ér el, megvalósulnak azok a kezdeményezések, amiket 2009-ben nem sikerült véghez vinni. Mivel nagyon ambiciózus, a tipikus Kos még a kalandokba is tudatosan vág bele. Impulzív és eltökélt, ez a sikerei alapja. 2010-ben folyamatosan megújul külsőleg, mindig friss és naprakész. Új ötletekkel és javaslatokkal rukkol elő, s mindeközben természetesen könnyedén meg is valósítja ezeket az elképzeléseket. Az Kos felesleges gondolkodás helyett inkább cselekszik. Nyitott az újdonságokra, s lételeme a szabadság.
A Kos élvezni fogja a munkáját 2010-ben, hiszen csupa izgalmat ígérnek a fejlesztések. A második negyedévben ráadásul egy nagyobb pénzösszeg is áll emiatt a házhoz. Ez pont jól fog jönni, mert az év első néhány hónapjában lehetnek váratlan kiadások. Az év utolsó szakaszára azonban minden elrendeződik. Az első félévben nagyon jó karrierlehetőségek várnak azokra, akik szeretnének magasabb pozícióba kerülni. A munkahelyváltás viszont nehézkesebb, főleg januárban és februárban, erre nem jók a kilátások. Az év elején óvakodni kell a befektetésektől, mert még a tőkealap is veszélyes helyzetbe kerülhet.
A Kos szerelmi és családi élete kielégítő lesz 2010-ben, nagyon szorossá válnak a kötelékek. A még páratlan Kosok most megtalálhatják az igazit, októberben vagy novemberben még lakodalomra is sor kerülhet.
A szellemi életben tevékenykedők számára viszont nem túl kecsegtető az előrejelzés. Tudományos sikereket csak nagyon nehezen tudnak elérni, azt is az utolsó negyedévben. Azoknak a diákoknak, akik valamilyen kutatást végeznek, egészen az év végéig kitartónak kell lenniük. Akik keményen dolgoznak, azokat el fogja érni a siker.
Az első félévben utazási lehetőség nem igazán akad, inkább a második félévben adódik alkalom egy kis ország- vagy világjárásra.
A Kos általános egészségi állapota igen jó, nem is lesznek nagyon problémái. A finom, egészséges ételek, s a rendszeres testmozgás szellemileg is kiegyensúlyozottá teszi egész évben.

A többi 2010 általános horoszkópot itt találjátok.
Valamint még két oldalon olvasgattam a 2010-es horoszkópról, itt és itt, utóbbi kifejezetten szerelmi.
Ennyit akartam, muszály volt kitennem ezt, mert olyan szép is lenne. ^^


/Épp hallgatom: alan - Diamond/

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Leila-san (törölt) · http://leila-san.blog.hu 2010.03.01. 16:09:13

Nem semmi. xDD Hát reméljük hasonlóképp alakul.
We go to Japan. *___*
Közben én is írtam blogomra....bizonyos bejelentést is tettem. xDD

Umi · http://happy-chan.blog.hu/ 2010.03.01. 17:09:17

Igen, reméljük! A tiédet is olvastad?

Nima 2010.03.02. 14:50:28

Anyukám is Kos. :-)
Majd én is elolvasom a sajátomat, remélem valami jót fog írni...
Megtalálod az igazit, és világot fogsz látni? De hát ezt eddig is tudtuk, nem igaz? ;-)
Egyébként megint nem tudok e-mailt küldeni..., ha nem haragszol, majd teszek fel itt egy pár rövid kérdést a rendeléssel kapcsolatban. Ma szeretném végre "megejteni" a dolgot.

Umi · http://happy-chan.blog.hu/ 2010.03.04. 10:33:07

ありがとう!

(Közben mostmár Japánul is tudok írni a billemmel, és nem kell másolgatni..:))

Ha még mindig nem tudsz küldeni, akkor tedd be ide nyugodtan. ^^

Nima 2010.03.04. 17:49:48

Köszi! Csak pár rövid, és valószínűleg igen buta kérdés...
- a számlámon a pénz forintban van. Ezt nem kell átváltani dollárra, vagy euróra a rendelés előtt? A bank elintézi?
- az egyik rendelésemhez az van írva: first press limited edition. Ha alatta az van, hogy Usually ships within 1 to 2 day, akkor még biztosan nem fogyott ki, ugye?
- a lejárati idő, ha 08/10, akkor az 2010 augusztust jelent?
Bocsánat, ha hülyeségeket kérdezek, de nem szeretnék semmit elrontani...

Umi · http://happy-chan.blog.hu/ 2010.03.04. 18:07:00

Akkor pontról pontra válaszolok.
- Ha Visa, vagy MasterCard a kártyád, akkor igen! Amiatt nem kell aggódni.
- Akkor igen, még biztosan nem fogyott ki! Ha a termék már nem kapható, azt kiírják, és nem is tudod már megrendelni.
- Igen!
Remélem ezzel segítettem! Hajrá!

Nima 2010.03.04. 18:14:59

Persze, hogy segítettél. :-) Eloszlatod minden kétségemet.
Köszönöm szépen!


süti beállítások módosítása