Profil


Név: Umi
Valódi név: Alexa
Szülinap: április 19
Csillagjegy: Kos 
about:
全部私の夢のかけら~!♥ たった一つ変わらないもの、ずっと描いてた夢。♪
私は青空を見れのが好きだ。☆

TAGS

álom (24) anglia (5) arashi (3) bakaságok (10) bambuszliget (1) bnf (1) boa (8) christmas (3) cirkusz (1) con (3) dalszöveg (16) dorama (15) eladó (1) emi (4) fanfic (17) horoszkóp (3) hullócsillag (2) idézetek (2) inu (4) jin (1) kattun (7) kirándulás (1) koki (1) kumi (3) leila (13) miura (1) mozi (4) német (6) news (5) nyár (1) ősz (1) párizs (1) sellő (1) sennyo (12) sho (2) szülinap (11) tanabata (1) tánc (1) tél (1) toma (5) tüzijáték (2) umi (10) utazás (4) videók (11) yamapi (27) yukata (2) Összes

お客さんたち

free counters

イェイ~

2011.06.26. 09:48 - Umi

Éljen! Tegnap 1 órán keresztül skypeoltunk Petivel! Ez volt az első alkalom, hogy szóban beszélgettünk, és nem írásban. 1 óra, 7 perc. Szegény már a végén álmos volt, mert ott már hajnali fél3 volt. xD
Nagyon jót beszéltünk, és remélem nem ez volt az utolsó ilyen alkalom.
ありがとう!お願いね!来年、どうか!!><できるだけ早く~~

Nos igen, júniusban nem vagyok valami aktív mi? ... Nem tudom, egyszerűen nincs miről írnom, csak munka, munka, munka... Időm sincs még a saját dolgaimat intézni sem. De jövőhéten hétköznap remélem lesz legalább 1 szabadnap.
Ha minden igaz, jövőhét hétvégén, találkozom Encivel Budapesten. Encivel Julcsin keresztül ismerkedtünk meg, amikor egyszer tavaly nyáron találkoztunk náluk. Ő is Japánban él, de még most itthon van egy picit, ezért is ragadjuk meg az alkalmat egy talira, kettesben. :)

Én már olyan buzgón várom a Harry Potter filmet, hogy velük álmodtam ma! XD Jó kis álom volt, de nem tudnám már elmondani, de tudom, hogy akkor jó volt. Volt izgi is benne, na meg sok Ron x Hermione xD Az is lehet, hogy néha én voltam Hermione... Egy olyan részletre tisztán emlékszem, hogy:
Hermione készített Ronnak két pizsomát, az egyik lila volt, a másik sárga. Hermione odanyújtja őket, erre Ron: "A lila nem tetszik." Mire Hermione gyilkos pillantást vettett rá.
"De a sárga nagyon jó! Megy a szemem színéhez" mondta Ron gyorsan XDDDDDD Hát mondom micsoda marhaság...xD
Úgyhogy július 15-én pénteken megyek Csabára, a moziba. Nem tudok egy nappal sem tovább várni rá xD

Ezen a héten csak almát ritkítottunk hétfőtől péntekig. Nagyon fárasztó hét volt... És gyorsan elröppent a hétvége. Holnap megint lehet menni... Nagyon kivan ám az ember, főleg ebben a nagy melegben. De ez fog pedig menni a nyáron. Munka a gyümölcsösben. 10.étől jön a szilva és a barack... Hajrá én!

Ma van drága Tatikám születésnapja, és nagybátyámé, Gabié is ma van. Apja és fia ugyan azon a napon születtek. Úgyhogy készülődök, megmostam a hajam és itt ülök köntösben. Ugyanis tegnap elmaradt. És délben irány mamáékhoz. Gabi is ma hajnalban ért haza Németből, úgyhogy pont jókor kapott szabit, a szülinapokra.
Na megyek, mert még körmöt festek, hajat szárítok, meg ilyenek.
Szemöldököm nincs kedvem kiszedni .___. Pedig nagyon kéne... A sok munkában ráfeledkeztem, és most már bozont.
Semmi vész, most kitaláltam, hogy jövőhéten a péntekem ha nem is lesz szabad, akkor kiveszem azt a napot és elmegyek a kozmetikushoz. Meg veszek hajfestéket is, mert már nagyon kéne, ki is van már kopva, és olyan mintha szőke lenne, és le is van már nőve.


Jövök mindjárt egy fejezettel is. ^^;


Umi
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása