Profil


Név: Umi
Valódi név: Alexa
Szülinap: április 19
Csillagjegy: Kos 
about:
全部私の夢のかけら~!♥ たった一つ変わらないもの、ずっと描いてた夢。♪
私は青空を見れのが好きだ。☆

TAGS

álom (24) anglia (5) arashi (3) bakaságok (10) bambuszliget (1) bnf (1) boa (8) christmas (3) cirkusz (1) con (3) dalszöveg (16) dorama (15) eladó (1) emi (4) fanfic (17) horoszkóp (3) hullócsillag (2) idézetek (2) inu (4) jin (1) kattun (7) kirándulás (1) koki (1) kumi (3) leila (13) miura (1) mozi (4) német (6) news (5) nyár (1) ősz (1) párizs (1) sellő (1) sennyo (12) sho (2) szülinap (11) tanabata (1) tánc (1) tél (1) toma (5) tüzijáték (2) umi (10) utazás (4) videók (11) yamapi (27) yukata (2) Összes

お客さんたち

free counters

11 fejezet ~ Gonosz csapda

2010.10.21. 18:19 - Umi

Címkék: sennyo

Elérkezett az utolsó előtti fejezete a Sennyo no Tsubasának, azaz "A Tündér szárnyának" :) Nagyon hamarosan ki fogom tenni az utolsó fejezetet is, utána pedig várom a véleményeket!
Jó olvasgatást~
 

 

Sennyo no Tsubasa~Megalkotó: Umi

Volume 11.
Gonosz csapda




Asami és Coud a fűzfánál töltötték az éjszakát. Másnap reggel:
-Áhá! –szól Zakuro, mikor meglátta a fűzfa ágai közül kijönni őket
-Kettesben, mi? –szállt le Zakuro mellé Daichi
-Hűű! – csillogtak Zakuro szemei
Asamiék nem mondtak semmit. Csak néztek rájuk. Ekkor jött Aoi:
-Asami!
-Onii-chan…
-Merre jártál tegnap, mindenhol kerestelek! –mondta –Velem jössz?
-Persze. –mondta, azzal megfogta Aoi Asami kezét, és elrepültek. Asami visszatekintett még Coudra, egy mosolyjal. Aoi egyenesen Celestenhez vitte.
-Onii-chan, hova megyünk? –kérdi, és ahogy kimondta ott volt előtte Celesten
-Itt van, uram. –mondta Aoi, és álltak meg az öreg előtt
-Onii-chan…
-Ne aggódj. –mondta Aoi
-Asami. –mondta Celesten
-Igen?
-Lányom, úgy gondoljuk Aoival, hogy a koboldok új támadást akarnak ellenünk indítani.
-Tessék?! Legutóbb is mekkora pusztítást végeztek itt! És…
-Tudom. És te is megsérültél. A koboldok ocsmány és alattomos lények. Nincs bennük sem félelem, és természetüktől idegen a könyörület.
-És ha mi támadnánk először? –kérdi Asami
-Ez őrültség! Mi még csak megközelíteni sem tudnánk azt a szennyezett helyet.
-Csak ennyit akartam. Légy résen. –mondta Aoi aggódással és félelemmel teli szemekkel
-Rendben.
-Most elmehetsz. –mondta Celesten
-Igen. –mondta Asami, majd elrepült. Már repült egy ideje, amikor hirtelen beborult, pontosan úgy, ahogy legutóbb, de ezúttal erős szél is fújt. Eközben:
-Hol van Asami? –kérdi Zakuro Coudtól
-Nem tudom!
-Megkeresem! –mondta Zakuro
-Ne! Nekem kell megkeresni! Ti menjetek Celestenhez! –mondta Coud, majd felröppent, és szinte azonnal eltűnt, a hatalmas ködben, és sötétségben.
-Asami! –kiabálta Coud. Eközben:
-Uram, minden készen áll. –mondta Aoi
-Jó. –válaszolta Celesten
-De uram, Asami és Coud még kint vannak! Meg kell várnunk őket! Addig nem zárhatjuk le a pajzsot! –mondta félve Zakuro
-Igen, tudom. –mondta Celesten –Még 10 percet várunk. Tovább nem lehet.
-Igen… -hajtotta le a fejét Zakuro, majd Aoi is követte. Nagyon aggódott Asamiért. A pajzzsal Zakuro arra célzott, hogy Celesten a falu nyitott háza kolosszusa felé, egy védőgátat fog felhúzni, amit ha lezárnak, onnan se ki, se be, csak ha tényleg elmúlt a veszély. Nagyon hatásos, de veszélyes is.
-Asami! –kiálltotta kétségbeesve Coud, miközben már kénytelen volt ’sétálni’, a repülésről lemondhatott ez erős szél miatt, és egy fába kapaszkodott. Eközben Asami:
-Ááh! –sodorta őt a szél, ami nekivágta egy fának. Asami nehezen felült a fa törzsében, de még így is kapaszkodnia kellett, mert elfújta volna az iszonyú erős szél. Már nem lehetett semmit látni, de a szemét amúgy sem tudná kinyitni, ekkora szélben. Eközben:
-Nagyszerű, nagyszerű! Ha ez így megy tovább, a tündérek összes földje megsemmisül! –nevetett a gonosz koboldok királya.
-Igen! Haha. Az öregapó már biztos felhúzta a védőfalát. De nem baj! Talán lesz attól egy pár tündérke, akik nem értek időben a kupola alá, és azokra sajnos halál vár. –mondta egy kobold
-Így van! És ők lesznek nekünk a hab a tortán! Heh! –nevettek a koboldok. Eközben:
-Le kell zárnom a pajzsot. –mondta Celesten
-Ne uram! –kiállt Aoi
-Aoi…
-Csak még egy kicsit várjunk!
-Nem várhatunk tovább! –kiállt Celesten
-Asami!! – sápadt el Zakuro
-Coud!! – követte Daichi is
-Uram, ne! –kiállt Aoi. Celesten összezárta a feje felett a két kezét, s ezzel a védőpajzs is. Ők mostmár teljes biztonságban vannak, de többé ide más nem juthat be, a vihar alatt.
-Asami… -motyogta halkan Aoi
-Uram… -szólt Zakuro a mellette álló Aoinak.
-Zakuro! Coud Asamival van? –rángatta meg Zakuro vállát Aoi
-Hát én…
-Igen vagy sem?!
-Nem tudom! Coud utána ment, de nem tudom, hogy megtalálta e már! –lett egy könnycsepp Zakuro szeme alján. Aoi mérgesen és ökölbe szorított kézzel bámult előre, mint aki mindjárt felrobban az aggodalomtól. Eközben:
-A fenébe, nem látok semmit. Mi a fene folyik itt? –kérdi Asami –Coud! Coud! Coud! –kiállt Asami már tényleg megijedve egy kicsit.
-Coud! Coud, halassz?! Segíts kérlek! Gyere értem! Onii-chan!!! –ordít Asami torkaszakadtából sírás határán
-Ah!? –kapta fel a fejét Aoi és Coud is egyszerre.
-Asami…
-Hugocskám…
-Asami!! Merre vagy!? Asami! –ment nehézkesen előre Coud, a karját erősen a szeme előtt tartva. –Nem látok semmit! Öh, Asami!!!
„–De neked még nem volt barátnőd! Ideje lenne már! És tessék, itt van! Egy szép, fiatal lány a Torrannusról!” –emlékezett vissza Coud.……… „-Asami… Nem hagyhatom, hogy bajod essen… Megvédelek téged.” …….. „-Köszönöm, Coud…” ……..”-Ez az!! Jól csinálod Coud! -Daichi! A fenébe is! Mért kell elrontanod ezt a szép pillanatot?!”  
….. „-És senkinek nem tűnt fel egy ilyen fura alak?” …… „Onii-chan…”
Emlékezett vissza Aoi is, és e szavak csengtek a fülükben.
-Coud… Onii-chan… -mondta Asami. –Váááááh! –sikított Asami, mikor egyszercsak ráesett valaki.
-Áááh!! Hhhh, áááh!
-Asami…?
-Eh?
-Asa-mi…
-C-Coud?!
-Hála az Égnek…
-Coud! –ölelte magához őt Asami –Végre! Jól vagy? Kelj fel, Coud! –Coud leült Asami mellé, a fa törzsébe.
-Gyorsan, sietnünk kell.
-De hová?
-Talán Celesten és a bátyád még nem zárták le a kupolát.
-Mit?
-Ack, sietnünk kell. Gyere! –kapta el Asami kezét Coud, és felálltak
-Coud… Ilyen időben nem találunk oda!
-De igen! Bíznunk kell ebben! Megígértem, hogy megvédelek, nem? –nézett Coud a lányra
-Coud… -mondta Asami, kinek csillogni kezdtek a szemei
-Rajta! –azzal Coud elugrott a fától, és magával rántotta Asamit is. –Semmiképp ne engedd el a kezem! Mostantól csak gyere mögöttem, és csukd be a szemed! –mondta Coud. Asami így tett. A sok kosz, és por, amit a szél kevert fel, mind ott voltak a levegőben. Coud mégis félszemével megpróbált némileg maga elé nézni. Ez elég kellemetlen, sőt egyenesen kibírhatatlan érzés volt neki, de kénytelen volt kibírni. (de kinek jó érzés, ha egy halom koszt fúj a szemébe a szél, ráadásul folyamatosan?)
-Coud!
-Minden rendben. –nézett hátra Asamira Coud
-De Coud…
-Ne nyisd ki a szemed!
-Ah, Coud!
-Csukd vissza! –Asami megrémült, ahogy meglátta Coudot. Az arca tiszta könny volt, emiatt csupa kosz, mintha sáros lenne az arca, és vérvörös szemét is belepte a kosz.
Asaminak is kifolyt a könnye, de nem a fájdalmas érzés miatt. Ekkor egy olyan széllöket jött, mint még eddig nem. A szél elsodorta mindkettőjüket, de még fogták egymás kezét valahogy. Coud megkapaszkodott egy faágban, és Asami szorosan kapaszkodott Coudba. Ekkor mintha a szél már lassan enyhült volna, ezért Coud felállt a faágra és felhúzta Asamit.
-Ah, le kell másznunk. Ez a hatalmas szél teljesen összetörte a szárnyaimat. –mondta Coud, miközben a szemét dörzsölte
-Coud… -fogta meg Asami a kezét, és levette az arcáról. –Úristen! –rémült meg a látványtól. Asami elkezdte lassan törölgetni Coud szemét a kezével, amikor: !Reccs!
-Ah, Asami!! –Asami alatt letört az ág, és zuhant lefelé, és Coud most vette észre, hogy a folyó felett állnak. Asami beleesett a folyóba, ami iszonyú gyorsasággal kavargott, benne sok farönkkel, és egyéb szeméttel, ami a vihar alatt került bele. Többé nem víz volt, hanem sűrű sártenger.
-ASAMI!!!! –üvölt Coud. Asami ahogy beleesett még kicsit küzdött, végül a sűrű sarasvíz, és a faágak a víz alá kényszerítették. Asami többé nem jött fel a felszínre…



Vége a tizenegyedik részek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása