Profil


Név: Umi
Valódi név: Alexa
Szülinap: április 19
Csillagjegy: Kos 
about:
全部私の夢のかけら~!♥ たった一つ変わらないもの、ずっと描いてた夢。♪
私は青空を見れのが好きだ。☆

TAGS

álom (24) anglia (5) arashi (3) bakaságok (10) bambuszliget (1) bnf (1) boa (8) christmas (3) cirkusz (1) con (3) dalszöveg (16) dorama (15) eladó (1) emi (4) fanfic (17) horoszkóp (3) hullócsillag (2) idézetek (2) inu (4) jin (1) kattun (7) kirándulás (1) koki (1) kumi (3) leila (13) miura (1) mozi (4) német (6) news (5) nyár (1) ősz (1) párizs (1) sellő (1) sennyo (12) sho (2) szülinap (11) tanabata (1) tánc (1) tél (1) toma (5) tüzijáték (2) umi (10) utazás (4) videók (11) yamapi (27) yukata (2) Összes

お客さんたち

free counters

művészet~

2011.03.21. 16:34 - Umi

Mivel is kezdjem... Elkapott az írhatnék. (van ilyen is)
Kezdem a sorozatommal! Vége A szerelem nevében című kis sorimnak 170 résszel! Hiányozni fog :'( Így most megint unatkozással fognak a napok telni, nincs mit nézni délután. Hát de azért jól lekötött engem nyár óta. Pontosan nem is tudom már mikor kezdődött, talán június vagy július. És most lett vége márc. 18-án, de én csak az ismétlést tudtam megnézni ami tegnap volt vasárnap. Nos, valami ilyesmi befejezést képzeltem el, de azért ennél lehetett volna színesebb és pörgősebb is a vége, pl. én összeházasítottam volna Rominát és Germant is. De ilyen ez. Örülök, hogy minden jól alakult a végére. (végig beleélte magát xD)
Ahhh!!! MA voltunk anyával ugye a városban, neki is volt dolga, nekem is... Hát kiderült pár dolog a munkákról, úgyh csak vaklámráztam az előttiben, szóval szívás... Na majd legközelebb. De nem is ez a lényeg. Meg akartunk várni a hosszúszárú csizmákra az akciót, amik ugye most vannak, mert lassan vége a szezonjának. Már vadászom egy ideje egy jó bőrcsizmára, és ma végre találtam! *-* Még jobb is, mint amit elképzeltem! *Íme*

24ezerről volt leárazva a felére, igazi bőr, nagyon lágy, imádom. Nekem a térdem fölé ér jócskán, szóval tööök jóóóó hosszúszárú, amilyenre vágytam, és nagyon tetszik ott felül is ilyen kivágott rózsák vannak szerintem.
Ez volt az utolsó 38-as :D Örülök neki, bár még sokat kell rá várnom, mire hordhatom, de legalább akciósan vettük meg szezon végén. Így is terveztük.
Óh csizmikém * - *

 




Múlthéten valamikor megkaptam Asuka csomagját is, talán kedden? Csak elfelejtettem. Soooook Yamapis képet kaptam újságokból kiszedve, posztert is, sőt régi Yamapis/NEWSos újsikat is :D Szeriii~<3 SŐT Asuka csinált nekem sajátkezűleg egy Yamapis fotóalbumot, amibe ő rakosgatott képeket. Kawaiiiiiiiiiiiiii~~~~<333333 LOVE!!!! Nagyon örültem neki, egyszerűen imádom ezt a jányt<3 A hajolaj még csak fokozta, ami nekem nagyon bevált, úgyh ezer köszönet érte drága!!!! Kép itt.
Facebookon vannak ilyen kreatív emberkék, akik gyurmával sütkéreznek, és némelyikük fantasztikus műveket alkotnak! Eddig egyik helyről vettem is két két pár "fánkocska" fülbevalót. "It's donut party! ékszerek" címszóra tessék rákeresni Facebookon, ha esetleg valakinek megtetszenének ezek a fánk fülik:
  
1000 Forint/pár, kicsit én sokalltam, de végülis ezeket vettem. Nem tudom mennyik amúgy a süthető gyurmák ára, de csak nem olcsó, ha ilyen drága^^






Ám a kedvenc "helyemről" még nem rendeltem, mert még nem kezdte el csinálni, különböző okok miatt, de szerintem hamarosan készek lesznek. Illetve már előrendeltem 3 dolgot a következő helyről: "ZombieLand / zombieYanos kreatív világa" Erre tessék keresni Facebookon. Innen egy gyűrűt és két fülbevalót kértem. Egyenlőre! Mert szerintem annyi jó cucc van itt, és folyamatosan bővül, hogy még egészen biztosan rendelek innen. Majd ha elkészül ez a 3 darabos rendelésem, és megérkeznek, ezekről is csinálok fényképet.
A szuperholdból jelentem semmit nem láttam, mert esett az eső, meg minden. Ki se mentem, felesleges lett volna. Nem tudom más hogy van vele, minden esetre "Japánt" is riasztottam az ügyről, és páran visszajelezték, hogy tényleg nagyobb és szebb volt a hold. Örülök, hogy ti láttátok :')
A végére egy kis statisztika:
A blog indulása óta eddigi összes látogató: 20.507 Ez igencsak magas szám :o) Valamint,
Eddigi leglátogatottabb nap: 2010. Aug 07, 268. Ez sem kicsi egy napra! Köszönöm.
Na azt hiszem ennyi mára, ha még eszembe jut vmi, majd jövök.
pápá~

 

/Épp hallgatom: Koda Kumi - UNIVERSE/

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása