Profil


Név: Umi
Valódi név: Alexa
Szülinap: április 19
Csillagjegy: Kos 
about:
全部私の夢のかけら~!♥ たった一つ変わらないもの、ずっと描いてた夢。♪
私は青空を見れのが好きだ。☆

TAGS

álom (24) anglia (5) arashi (3) bakaságok (10) bambuszliget (1) bnf (1) boa (8) christmas (3) cirkusz (1) con (3) dalszöveg (16) dorama (15) eladó (1) emi (4) fanfic (17) horoszkóp (3) hullócsillag (2) idézetek (2) inu (4) jin (1) kattun (7) kirándulás (1) koki (1) kumi (3) leila (13) miura (1) mozi (4) német (6) news (5) nyár (1) ősz (1) párizs (1) sellő (1) sennyo (12) sho (2) szülinap (11) tanabata (1) tánc (1) tél (1) toma (5) tüzijáték (2) umi (10) utazás (4) videók (11) yamapi (27) yukata (2) Összes

お客さんたち

free counters

cseresznye-meggy-meggy-meggy-megggggggy

2011.06.14. 15:34 - Umi

Hali!
Hűű, tök régnek érzem hogy írtam, pedig ahogy elnézem az előző post dátumát, nem volt az olyan régen.
Szóval kezdem azzal, hogy kb. az utolsó bejegyzésem óta dolgozom a gyümölcsöskertben. Szóval május 26-ttól, hogy pontos legyek. Akkor voltam először. Első alkalommal cseresznyét szedtünk. Először még nem ment olyan jól, nem kerestem vele eleget. De azóta belejöttem, és elégedett vagyok magammal. Persze ha ennél is jobb lennék, akkor meg mégjobban :P Cseresznyét egyszer szedtem, azóta csak meggy van. Tegnap is és ma is az volt. És még meggy is lesz egy darabig. Bár már kezdjük unni, és nem olyan könnyű azt néha szedni sem. Van mikor nem úgy jön le ahogy te akarod. Már várom a barackot és a szilvát. Plusz még létrázni is kell, ami nem tesz jót a tériszonyomnak. Nagyon félek fent, és mindig feszengve állok azon a létrán, ami miatt aztán fájnak a lábaim, izmaim. Nem tehetek róla... Ez van. Bezzeg több ezer méter magasan a repülőn nem félek, sőt kutya bajom, még élvezem is xD
Holnap is meggy.... Ezt a hetet remélem végig dolgozzuk. Nem mintha annyira szeretném, de akkor hétvégére jó kis összeget össze lehet gyűjteni.
Ennyit erről.
Mint látjátok az avatarom Ronald. XD Mikor volt egy kis időm még a múlthéten a munka mellett, lezavartam egy Harry Potter dömpinget. 1-től 7/1-ig meg is néztem. Én HP fan vagyok. És tiszta HP lázban égek, már alig várom a filmet, amit majd 1 hónap múlva, július 15-én kezdenek vetíteni a mozik. Hát én azon nyomban megyek is nézni~ A premieren akarok ott lenni. Ajjj, azt mondják h lesz Ron x Hermione csók *___* YATTA!!! Őket nagyon kedvelem, jól összeillenek és szurkoltam nekik mindig is. Kb. a 3. rész óta. Az meg már nem most volt. Izgalomból sem lesz hiány a 7/2 záró részben, mert a trailere egyszerűen odabasz!!! Sokszor megnéztem már. Be is linkelem.
https://www.youtube.com/watch?v=mObK5XD8udk
Ja hogy már nem lehet beilleszteni.... Oké akkor tényleg csak linkeltem x'D De szar.
Na mindegy, aki kicsit is szereti a HP kalandot, annak tetszeni fog már csak maga a trailer, ha megnézi. Én mondom már tűkön ülök. A picsbe, még egy hónap... :'( xD Valahogy csak kibírom.
Na nem tom mit írhatnék még. Kb. ennyi. Megyek enni, utána dalszöveget írok :3
Szióka, és majd jövök fic fejezettel is. Hamarosan vége.
Umi
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása