Profil


Név: Umi
Valódi név: Alexa
Szülinap: április 19
Csillagjegy: Kos 
about:
全部私の夢のかけら~!♥ たった一つ変わらないもの、ずっと描いてた夢。♪
私は青空を見れのが好きだ。☆

TAGS

álom (24) anglia (5) arashi (3) bakaságok (10) bambuszliget (1) bnf (1) boa (8) christmas (3) cirkusz (1) con (3) dalszöveg (16) dorama (15) eladó (1) emi (4) fanfic (17) horoszkóp (3) hullócsillag (2) idézetek (2) inu (4) jin (1) kattun (7) kirándulás (1) koki (1) kumi (3) leila (13) miura (1) mozi (4) német (6) news (5) nyár (1) ősz (1) párizs (1) sellő (1) sennyo (12) sho (2) szülinap (11) tanabata (1) tánc (1) tél (1) toma (5) tüzijáték (2) umi (10) utazás (4) videók (11) yamapi (27) yukata (2) Összes

お客さんたち

free counters

csakúgy

2011.04.15. 13:34 - Umi

Címkék: kumi

Hol is kezdjem... Talán a hajammal xD Múlthéten voltam fodrásznál festetni. Meg is bántam mint a kutya. Ki akartam próbálni valami világos színt - nem azt a nagyon szőkét ami végül lett -, én valami világos világos barnára gondoltam, legfeljebb sötét szőkére. Erre mit kapok? Egyiket sem, mert világos szőke lettem bazd. Nem volt elég, hogy nem jó festéket használtak, még tanuló fodrász is csinálta a hajam, szóval nagyon örültem képzelhetitek. Jól befürödtem. Mondtam is nekik mikor kész lett, hogy ez túl világos, nem tetszik. Ne az én hajammal kísérletezzenek!!! Nem is megyek többet fodrászhoz, eldöntöttem. Mindent meg tudok magamnak csinálni. Eddig is magamnak festettem, már évek óta, nem is tudom most miért mentem el fodrászhoz. Hogy megbánjam :S Szóval folytatom az itthoni homemade-kodást, megveszem magamnak azt a színt amit akarok, és befestem magamnak. Sőt, majd a frufrum is magam vágom, ha lenőtt. Úgyhogy mivel undorító lett a fejem, gyorsan mentem 2 napra rá festéket venni, és be is festettem magamnak, így újra barna vagyok. Két dobozzal éppenhogycsak elég lett, legközelebb 3 kell az én sok és hosszú hajamra. Legközelebb 2-3 hónap múlva festem újra MAGAMNAK. Szegénykém most le lett terhelve ezzel a sok festegetéssel. Ennyit erről.
Ja! Ha már haj... én hajápolás mániás vagyok, úgyhogy a multkor a Rossmann-ban cirka 5-ezret hagytam ott, és csak a hajamra vettem ebből cuccokat. ^^; Le is fényképeztem egyben az össze hajápolási termékemet, amiket használok:





















Nos igen.... Umi ápol xD Amint látjátok, én Gliss Kur-t használok. Van itt minden, ami kell a hajnak, és tényleg nagyon jók! Egy kivétel van, egy Panten Pro-V, a kis sárga elöl, azt Japánból kaptam Asutól, amiért nagyon hálás is vagyok neki, mert nagyon jó! ^^ Majd még "rendelek" ha elfogyott :)
Most ilyen színű a hajam:












Na ennyit hajaltunk. Most jöjjön valami más.

Istenem!!! Koda Kumi koncertre akarok menni >< Annyira jók voltak eddig! Megnéztem végre a Kingdom és a Trick turnét is, amik szintén fantasztikusak voltak!! Kumi a koncertjein, ki szokott választani egy ember a közönség közül, és felhívja a színpadra. :) Ez sajátossága, és nagyon tetszik. Mondjuk volt, ahol 4-et is felhívott, 3 fiút és egy lányt :D Képzelhetitek. És ott táncolt és énekelt nekik a színpadon. Nagyon tetszik ez benne. Látszik, hogy törődik a rajongóival. Azért a több ezer rajongó közül bárkit is választanak ki véletlenszerűen, annak felejthetetlen élményben lesz része. És ez minden koncin így van. Bevallom, ha én is ekkora koncerteket adnék, én is ebbe a "felhívok egy rajongót" kategóriába tartoznék. Olyan szép pillanatok azok. De ezt nem mindenki csinálja, mert van aki tart a fanoktól, bár szerintem ez butaság. Ezek a rajongók mind úgy meg voltak hatva, hogy elsírták magukat Kumi előtt. Én is én iiiiiis :'( Mikor a Kingdom koncert volt, felhívott egy lányt, akinek azt mondta válasszon egy dalt, és azt fogja énekelni. Ott én is annyira meghatódtam, hogy azon sírtam, hogy mennyire meg volt hatódva a csaj, és hogy milyen mázlista xD Szóval tök jó. Kumi 2011-es turnéja lesz az eddigi legjobb lehetséges :D Már alig várom, bár még nagyon messze van, hogy megnézhessem, hiszem még le sem zajlott a koncert, és időbe telik, míg megjelenik DVD-n. Ez már csak jövőre lesz meg:( Nem tudok addig várniiiii~ lol Remélem egyszer eljutok egy Koda Kumi koncertre *-*

Asutól már meg is kaptam a szülinapi csomagot! :D Nagggggyon szépen köszönöm dear<3333333 Kaptam Little Suzy's Zoo legyezőt<3, nagyon klassz fehér csipkés hajpántot, sooook Yamapi képet és posztert, Hello Kitty szütyőt, CD-t, üveges keretes képet, amin egy levélke van, Hello Kitty tollat, Rilakkuma filcet, és persze sooook szeretetet<3 Most lusta vagyok képet csinálni, de azt tervezem, hogy az össze ajándékot (itthoniaktól is) amit majd kapok összegyűjtöm egy kép erejéig, és majd azt töltöm fel. Ez még odébb lesz, mert megvárom, hogy Mio és Eva csomagja is megérkezzen :) Egyszerűen úgy örülök, hogy ilyen fantasztikus barátokat szereztem!!! Jövőhéten én is küldök két csomagot... Mostmár majd kicsit visszafogom magam, mert spórolni kéne... Ezt majd el is mondom mindenkinek.
Na ennyi mára!
Unatkozom, de azért befejezem. Mit is csináljak ezután~
DDR-ezni fogok, ha felébredt tesóm :DDD yay~ maaaaa~
na ciao~
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása